Ilmanvaihtokanavien puhdistukset  Kuitukartoitukset Kanavien kuvaukset

ILMANVAIHTOKANAVIEN JA LAITTEIDEN PUHDISTUKSET

Toimimme pääasiassa toimisto-, teollisuus-, koulu-, päiväkoti-, kerrostalo- ja ravintola kohteissa.

Vuosikymmenten kokemus ilmastointiurakoinnista takaa asiakkaillemme sen, että me todella osaamme asiamme. Lupaamme toteuttaa kiinteistösi ilmanvaihtokanavien nuohouksen siten, että voit olla varma sen toimivuudesta myös jatkossa.

Monet alan yritykset puhdistavat ilmanvaihtokanavia ymmärtämättä laitoksen toimintaa kokonaisuutena ja tämä voi johtaa siihen, että laitos ei enää toimi tarkoitetulla tavalla.

Laadimme kanavistojesi ja laitteidesi puhdistuksesta pöytäkirjat, joista näet laitoksen tilanteen ennen ja jälkeen puhdistustyön. Halutessanne kuvaamme ilmanvaihtokanavat myös kauko-ohjattavalla robottiautokameralla puhdistusta ennen ja sen jälkeen.

Pöytäkirjoissamme ilmoitamme myös luonnollisesti kaikki puhdistustöiden yhteydessä ilmenneet ongelmat ja puutteet.

Kuitukartoitus ja Ilmanvaihtokanavien Tarkastus

Teemme myös laitoksien kuitukartoituksia, joiden avulla pystyt selvittämään ilmanvaihtojärjestelmäsi kunnon. Kuvaamme kanaviston ammattitaidolla nykyaikaisella teknologialla ja laadimme teille kuvauksista pöytäkirjan, jossa ilmoitamme puhdistus- ja korjaustarpeet, paikannamme mahdolliset kuitulähteet ja ehdotamme suunnitelmaa jatkoa varten.

Ilmanvaihtokanaviston äänenvaimentimet on tehty aikaisempina vuosina pinnoitetulla villaeristeellä. Vuosien kuluessa äänenvaimentimien pinnoitteet hapertuvat ja rikkoutuvat, jonka jälkeen ne päästävät kuituja kanavistoon ja sitä kautta sisäilmaan.

Kanavistot keräävät vuosien saatossa myös pölyä ja muita epäpuhtauksia sisä- ja ulkoilmasta. Kustannustehokkain vaihtoehto sisäilman laadun parantamiseksi on kanaviston kokonaisvaltainen puhdistus ammattilaisen toimesta, jolla pidennät järjestelmäsi elinkaarta huomattavasti.

01

Kartoitus

Suoritamme yksityiskohtaisen kartoituksen ja dokumentoimme kanavistosi tilan.

02

Analyysi

Teemme tarkan analyysin ja raportoimme löydetyt kuitulähteet sekä muut epäpuhtaudet.

03

Toimenpidesuunnitelma

Laadimme selkeän suunnitelman kuitulähteiden poistoon ja annamme kustannusarvion.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ